Ostatnie tygodnie spędzałam na fotografowaniu świątecznych słodkości. Pierwszy wielkanocny projekt właśnie ujrzał światło dzienne. Od wczoraj możecie zobaczyć 5te wydanie internetowego magazynu Spring Plate.
Tym razem pokazałam świąteczne słodkości w bezglutenowej odsłonie. Zarówno babka jak i mazurek szybko zniknęły z planu zdjęciowego. Czemu? powód jest prosty- były pyszne. :)
Miłego oglądania zatem !
Mam nadzieję, że przepisy Was zainspirują.
Magazyn możesz obejrzeć pod tym linkiem:
______________________________♥____________________________
Dziękuję za komentarz. Wszystkie z uwagą czytam, choć nie zawsze mogę odpisać. Jeśli masz jakieś pytanie napisz na maila waniliowachmurka@gmail.com
Zapraszam też na fanpejdż Waniliowej Chmurki na Facebooku.
Mam teraz w rodzinie bezglutenowaca a więc Wielkanoc bez glutenu w tym roku . :)
OdpowiedzUsuńChałka wyszła znakomita ! ♡
OdpowiedzUsuń